![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Witam,
mam prawdopodobnie dziwny problem. W adminie mam zarządzanie różnymi wersjami językowymi. Wśród nich jest język polski, angielski, niemiecki, czeski oraz rosyjski. Poza moimi modułami używam równiesz pluginu sfGuard. Gdy jestem w wersjach językowych różnych od czeskiej wszystko działa poprawnie: moje moduły się ładnie przełączają, sfGuardUser+Group+Permission działają bez problemu. Jednak jeśli ustawię język (setCulture) na cz_CZ przestaje działać sfGuardUser - pozostałe, w tym sfGuardGroup+Permission działają poprawnie! sfGuardUser wywala wyjątek: Kod [sfException] Data file for "cz" was not found. Nie bardzo wiem co z tym fantem zrobić. Przejrzałem zawartość katalogów pluginu ale nie znalazłem żadnych plików tłumaczeń. Poza tym wersja językowa nie ma żadnego znaczenia dla sfGuard'a, nie ma tam żadnej internacjonalizacji. Proszę o pomoc: pion PS: cze_CZ ![]() PS: cofam powyższe - nadal nie działa ![]() Kod [sfException] Invalid culture supplied: cze_CZ Dla cze_CZE to samo ![]() Ten post edytował phpion.com 23.10.2007, 18:39:52 |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 2 Dołączył: 17.06.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj:
- cs - cz - cs_CZ - cs_CS Pozdrawiam (; -------------------- [workstation] PHPStorm, Apache 2/nginx, php 5.3/5.4, MySQL 5.5/5.6
[employers] Infor S.A., Gadu-Gadu S.A., Redefine, HBM, KnpLabs |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Obawiam się, że to nie to. Coprawda przełącza się poprawnie ale 'października' tłumaczone jest jako:
Kod října i mam dziwne wrażenie, że nie jest to po czesku ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 879 Pomógł: 189 Dołączył: 14.06.2006 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wystarczyło poszukać
![]() |
|
|
![]()
|
|
O kurde
![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:59 |