![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 9.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki problem.Otoż to jak na www.snajper.yoyo.pl/www/ kliknie się po prawo na konferencja przed sezonem 2007 powinien wskoczyć plik konferencja1 ale nic się nie dzieje.Proszę o pomoc gdyż jestem troche zielony w php. a oto plik z include:
<?php if(isset($d)){ if(file_exists($d.".php")){ $plik = $d.".php"; include($plik); }else{ echo "444 - Brak strony !"; } }else{ include("default.php"); } ?> Na stronie index.php jest <?php include('include.php'); ?> wiec powinno się w tym miejscu chyba wczytywać zawartość konferencja1 ale nie wiem czemu się nie wczytuje.Proszę to szybką odpowiedz. z Góry dziękuje Ten post edytował zaper 10.10.2007, 07:36:06 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 6.10.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pewnie dlatego ze do zmiennej $d powinienes odwolywac sie przez $_POST['d']. Jak tak piszesz to zmiennej $d nie ma i nie przechodzi pierwszego if'a.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Popraw proszę tytuł topiku na zgodny z zasadami forum Przedszkole i dodaj bbcode
-------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 9.10.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 6.10.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod <?php
if(isset($_GET['d'])){ if(file_exists($_GET['d'].".php")){ $plik = $_GET['d'].".php"; include($plik); }else{ echo "444 - Brak strony !"; } }else{ include("default.php"); } ?> |
|
|
![]()
|
|
OK wszystko działa
![]() |
|
|
-Merko- |
![]()
|
Goście ![]() |
Z tymi podkresleniami to tak musisz albo utworzyc plik styles.css i tam wrzucic to :
albo umiescic na stronie pomedzy <head></head> cos takiego : |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 19:01 |