![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, nie wiem czy będziecie mogli mi pomóc ale jak nie wy to nie wiem kto
![]() ![]() ![]() -------------------- Pozdrawiam
McGoo |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Plik to plik .. nieważne jakie ma rozszerzenie. Więc odpowiedź brzmi: TAK
-------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 67 Pomógł: 0 Dołączył: 22.10.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No oki ... Ale jeśli np. bede tworzył po nacisnieciu jakiegoś tam guziczka dodatkowa podstronę na stronce. I załóżmy bede tworzył plik .html z uprzednio wprowadzonym jakimś tam tekstem i niczym po za tym. Reszta taka jak stopka i header będą domyślne. Ta podstrona doda się do menu jako kolejna pozycja. To czy to nie będzie działało jak statyczna strona
![]() ![]() ![]() -------------------- Pozdrawiam
McGoo |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba pomyliły Ci się różne czynności.
Jeżeli chodzi o oglądanie stron przez użytkownika to nie ma różnicy jakie są pliki, każdy użytkownik zobaczy stronę co się na niej znajduje. Jeżeli chodzi o modyfikowanie plików przez użytkownika to wtedy pojawia się problem, że dwóch użytkowników będzie chciało edytować ten sam plik. -------------------- 404
|
|
|
![]()
|
|
Acha ok. Czyli problem pojawi się w momencie kiedy dwóch userów będzie chciało edytować ten sam plik. Z wyświetlaniem nie będzie problemu? Bez względu na rozszerzenie pliku.
-------------------- Pozdrawiam
McGoo |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 21:39 |