![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 1 Dołączył: 23.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pod koniec lipca przygotowałem stronę z darmowymi szablonami html, php. Grafikę robił mój brat a kod to moja robota.
Proszę o ocenę stronki: http://www.szablony.eurolol.pl/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 210 Pomógł: 20 Dołączył: 7.07.2006 Skąd: Krotoszyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rybki się długo ładują, a biały tekst na nich nieczytelny... Grafika bez rewelacji. TABELKI! Walidacji nie sprawdzałem...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona ładowała mi się ponad 20sec. a to nie jest fajne (internet mam dobry, strony bogatsze graficznie mi się szybciej ładują). Nagłówki w menu brzydkie, w topie biała czcionka nieczytelna, widać że strona stworzona pod reklame google, strasznie brzydkie i długie linki, kod jest tragiczny tak samo jak szablony które można pobrać. Jedym słowem, takie strony były fajne dobrych kilka lat temu.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Popraw jeszcze nad designem. Czuje klimat jak wchodzę na tą stronę, to chyba przez te rybki. ^^
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.09.2025 - 20:20 |