![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 4.11.2004 Skąd: Stafford Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam mały problem, podejrzewam że już pewnie był poruszony dużo razy , ale niewiem jak coś takiego znaleźć , wpisywałem już różne słowa kluczowe na goolglach i na tym forum także. Problem: czesto spotykana akcja typu , pole select1 wysyła informacje do pola select2 , np. www.wizzair.pl , wybieramy z kąd i w drugim selekcie wyswietlane sa dostępne opcje , jezeli temat juz taki jest to prosze poprostu o link i usuniecie tego posta ;p dziekuje pozdrawiam -------------------- Brak piwa == brak poprawnie napisanych skryptów
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamykam z kilku powodów:
1. brak tagu 2. było na forum 3. podaje rozwiązanie link do magicznej strony Jeżeli będziesz miał pytania co do działania tego skryptu wyślij do mnie PW z linkiem do tego wątku, podaj poprawny tag do tematu a wątek zostanie otworzony i będziesz mógł kontynuować. -------------------- 404
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 20:44 |