![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 6.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
miał ktoś problem z uruchomieniem vertrigoserv pod windą vistą? MI sie resetuje komp... :/ rozwiązał ktoś już może ten problem? bo mi się nie udaje....
ok.... to juz wiem wszystko... jesli sie ma zainstalowanego nortona internet security wywala sie system przy probie uruchomienia vertrigo... i jeszcze jedna ważna rzecz... po zainstalowaniu vertrigo w katalogu Program Files, nie ma sie dostepu do modyfikacji katalogów w program files, wiec radziłbym od razu zainstalować vertrigo gdzies indziej niz program files... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 389 Pomógł: 69 Dołączył: 26.04.2010 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem, wiem, temat sprzed prawie 3 lat, ale ja wlasnie mam ten sam problem z Vertrigo.
Czasami mi odpali, ale czesciej przy probie uruchomienia mam niebieski ekran DUMP i system sie restartuje. Nie mam pojecia od czego to zalezy, podejrzewalem ze moze trzeba nadac plikowi exe prawa administratora, ale ta opcja w tym pliku jest na szaro (niedostepna). Mam oczywiscie windows vista, na biezaco aktualizowany. Ma ktos taki problem, albo wie jak temu zaradzic? Przyznam sie, ze spodobal mi sie ten serwer i chcialbym przy nim zostac. Pozdrawiam Mam Vertrigo ver. 2.21 EDIT: No coz znalazlem w sieci kilka podobnych pytan i wyglada na to ze ten problem jest nie do obejscia. Zmienilem (po raz kolejny) serwer, tym razem na webserv, mam nadzieje,ze bedzie on stabilny :] PS. Jesli ktos ma jakies porady co do lepszego domowego serwera, to prosze pisac ![]() Pozdrawiam Ten post edytował kapuch 16.06.2010, 22:00:08 -------------------- Nie chce "Pomógł", aktualna ilość (69) w pełni mnie satysfakcjonuje :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:27 |