![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 8.09.2007 Skąd: Lubelskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dlaczego nie chce mi usówać rekordów z bazy ![]() co robie źle ![]()
Powód edycji: była rażąco błędna ortografia w temacie (cysiaczek)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 0 Dołączył: 19.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 35 Pomógł: 0 Dołączył: 8.09.2007 Skąd: Lubelskie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home2/dealer/main/pkg/wiesmisie/web/gim/html/ksiazka/lista.php on line 19
coś takiego mi wyświetla jak wprowadze te zmiany które proponujesz ;/ doszedłem troszeczke : skrypt poprawnie usówa rekordy z bazy ale tylko wtedy gdy do linku doda się numer newsa w bazie nie wiem dlaczego nie chce pobrać wartosci zmienniej $nr ![]() wie ktoś może ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 311 Pomógł: 7 Dołączył: 2.08.2006 Skąd: Bystrzyca Kłodzka/Nysa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Kod $wynik = mysql_query ("DELETE FROM news WHERE nr=\"$_GET[id]\"); spróbuj tak zrobić. Poza tym nigdzie nie widziałem żeby w zapytaniu dawać ; na końcu. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 0 Dołączył: 19.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten post edytował fredzio90 13.09.2007, 19:58:49 |
|
|
![]()
|
|
poradziłem sobie ;/ to był bardzo głupi błąd ;/
zmieniłem na to i chodzi ![]() teraz męczę się z edytowaniem newsów ;/ pewnie też bedze szukał wsród was pomocy ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 04:11 |