![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 1.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
chciałem zrobic coś w stylu CMS na strone, tylko nie wiem jak sie za to wziąść. Chodzi mi dokładnie o [ dodaniu danego skryptu do danego pliku, poprzes "kliknięcie" w config.php ]. Albo inaczej patrząć, to jak ukryć dany skrypt, w pliku php i jak póxniej go ruszyć do "życia" ![]() dzięki wielkie za pomoc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 663 Pomógł: 6 Dołączył: 3.06.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyba musisz bardziej sprecyzować pytanie...
-------------------- http://www.berry.nazwa.pl/edico/public_html/index.php ----> under construction
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 43 Pomógł: 0 Dołączył: 1.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to moze jakiś przykład dam.
w pliku config.php
wybieramy jakąś opcje i w
Czyli na index.php lub innym z listy, wykonywał sie np.
I właśnie nie wiem jak to ugryść.:/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Doradzę to co zrozumiałem
![]()
Do opcji z listy odwołujesz się tak samo, więcej informacji masz w manualu. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
no nie stety @strife, oto bym sie nawet nie pytał.
chciałem zrobić coś takiego zeby ktos mógł sobie zrobić strone www bez znajomości nawet html-a |
|
|
-Wieviór- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Kod $ostatnio_mod = filemtime("$plik"); I po co te cudzysłowy? :| Cytat Czyli na index.php lub innym z listy, wykonywał sie np. yyyy, include" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual/require" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual? -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Wiesz, że to niemożliwe ;] Wszystko jest mozliwe, tylko trzeba popatrzeć na to z innej strony. Cytat I po co te cudzysłowy? :| mnie sie nie pytaj, to jest skrypt mego wykładowcy, dr. zreszta ![]() Jak mi sie coś uda zreobic z tym problemem to umieszcze je tu ![]() dzieki wszystkim za chęci Ten post edytował mainfreme 12.09.2007, 16:52:13 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 08:36 |