![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 7.11.2006 Skąd: mam to wiedzieć? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dlaczego kod nei dziala ?
tak wiem ze to nie php :} |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 3 Dołączył: 15.01.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
No ale co ci nie dziala? Uzywasz firebuga? napewno wywali ci jakis error. Jesli wklejach kod i piszesz ze "nie dziala" to myslisz ze komus bedzie chcialo sie sprawdzac dlaczego ci nie dziala? Nakieruj jakiego rodzaju masz errory a napewno ktos cie naprowadzi.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Dołączam się do prośby ~defraga - pokaż, co nie działa.
Teraz tylko: Sprawdz, co zaierają zmienne szer_l, szer_l itd., bo ich wartości mogą nie być liczbami (a podejrzewam, że na pewno nie są). użyj na nich funkcji parseInt() dla pewności. Pozdrawiam, |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 7.11.2006 Skąd: mam to wiedzieć? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Error konsola w FF nie wywala zadnych błedów ale domyślam sie ze nie czyta mi wartosći dla tych 4 zmiennych (wywołałem je alertem a tam pusto). Przy parseInt wywala :
Cytat Ostrzeżenie: Błąd podczas parsowania wartości dla własności "margin-left". Deklaracja opuszczona.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 00:04 |