![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 4.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak zrobić to na ciasteczkach
![]() Ten post edytował Xenofobia 5.09.2007, 01:11:52
Powód edycji: Do PHP jest odpowiednie BBCode .. poprawiam tym razem ~Cienki1980
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 300 Pomógł: 1 Dołączył: 22.09.2003 Skąd: Czeladź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ojejku... problem naprawdę banalny.... sprawdzasz czy jest ustawiony cookie. jeżeli nie to wykonujesz co tam chcesz.. napisz o co Ci dokładnie chodzi
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 4.09.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chciałbym aby po wejsciu na strone wyswietlał sie popup a pozniej po odswiezaniu juz nie. Dopiero po wyłączeniu przegladarki i wejsciu jeszcze raz niech sie wyswietla.
Musze wysłać ciastko za pomocą set cookie i get cookie i jeszcze wpisac to w body zeby sprawdzało, ale nie umiem. Wiem mniej wiecej co gdzie i jak bo juz 3 dni czytam na forach i kursy czytam ale nie moge dojsc jak o zrobic. Wiec dla mnie to nie jest banalne... ![]() W body mam cuś takiego: CODE onload="if(!getCookie('kcorp')){t=document.createElement('a');t.href='images/pop.jpg';t.rel='lightbox';myLightbox.start(t);setCookie('kcorp','kcc')}" background="image/tlo.gif"> i nie umiem dopisac set i get cookie do tego Ten post edytował Xenofobia 5.09.2007, 11:04:22 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 300 Pomógł: 1 Dołączył: 22.09.2003 Skąd: Czeladź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wpisz w googlach "set cookie javascript" - znajdzie Ci setki wyników. Jeżeli o mnie chodzi to taki wyskakujący popup jest besensu - wszystkie nowe przegądarki blokują takie popupy
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:38 |