![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam mały problem z funkcją która na podstawie tablicy stworzy xml. Wszystko działa super do memenu kiedy sa unikalne elementy. Problem wystepuje przypadku:
Z tego co wygooglalem, to funkcje ktore znalazłem wykładają sie też przy takim układzie. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
To wprowadź wskaźnik liczbowy - <val_1 /> <val_2> itd. Ja tak robię dla elementów indeksowanych liczbami (tylko ja dodaję nazwę) <index_1>
Pozdrawiam. -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No jest to rozwiązanie, ale jednak chciałbym aby działało "zawsze" bez kombinowania. Zeby przemieliło każdy kod.
Z tego co doszedłem to wystarczy w "odpowiednim" momencie przy konwersji w odpowiednim miejscu dac addChild(). Moment wyłapałem, tylko nie mogę wyłuskać odpowiednich danych "wstecz" ![]() Edited:Problem częsciowo rozwiązany: Temat: funkcja array to xml Ten post edytował menic 29.08.2007, 17:10:47 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 02:11 |