![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 1 Dołączył: 4.02.2007 Skąd: Kartuzy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Zastanawiam się jak wykonać takie coś co jest na Interii czy WP, a mianowicie chodzi mi o te zakładki na stronie głównej. Istnieje taki blok i na górze tego bloku są tematy. Klikając na ten temat pojawia się zawartość związana z tym tematem, ale bez przeładowania ponownego strony. Wie może ktoś jak to zrobić? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 10.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tworzysz sobie 5 divów, 1 pokazujesz, a 4 ukrywasz i przełączasz się potem między nimi.
Albo używasz Ajaxa do wczytywania danych zależnie od wybranej zakładki. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 1 Dołączył: 4.02.2007 Skąd: Kartuzy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to już coś wiem, ale mam jeszcze prośbę aby napisać co zastosować aby się przełączać między divami bo znam tylko podstawy javy i nie bardzo wiem jak to zrobić
|
|
|
![]()
|
|
Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 072 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
java raczej Ci tu nie pomoże a javascript owszem. a c odo przełączania było to poruszane wielokrotnie chodzi o to żeby wszystkie warsty oprócz pokazywanej w stylach miała display:none a pokazywana miała normalne display:block/inline (czyli była pokazywana)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.09.2025 - 23:13 |