![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 126 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2003 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Chcialbym miec mozliwosc tworzenia czegos na wzor blogow na mojej stronie ale nie dla kazdego. Wiem ze moge znalezc cos takiego w np. google.pl ale nie wiem jak to w ogole sie nazywa zeby wpisac do wyszukiwarki. Chodzi mi o to zebym mogl dac odpowiednim osobom link do strony na ktorej beda mogly zalozyc sobie takiego "bloga" i moc tworzyc go przez panel administracyjny.
|
|
|
![]()
|
|
Vice-Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 395 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
skoro wiesz co to google to poszukaj jeszcze na www.hotscripts.com szukaj hasla BLOG
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm ja sie kiedys zpotkałem z takim skryptem jak blog :/
niuestety nie pamietam gdzia (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@PMadej: sktypty bloga tam zamieszczone z regoly nie dzialaja - osobiscie testowalem kilka
@hubert: dlatego radze poszukac na google.pl @polo36: to swietnie, ale czy ten post byl konieczny? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 10:18 |