Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> ściaganie plików po zalogowaniu2
karbon

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

jak zrobić taki skrypt, żeby można było ściagać pliki z serwera dopiero po zalogowaniu (login i hasło w bazie danych MySQL)?

It's_me odpowiedział:
wystraczy http://forum.php.pl/search.php wpisz tam *logowanie* poszukaj skryptu ktory bedzie umozliwal identyfikacje

jak juz tego dokonasz wroc z pytaniem jak zrobic sciaganie plikow z serwera
na czym temat zamykam gdyz jest strasznie monotonny

hehe
myślisz,że o to mi chodziło?
źle to przeanalizowałeś!
chodziło mi o to, żeby dany plik można było ściągnąć dopiero po zalogowani (żeby nie dało go się ściągnąć nawet z odsyłacza bez zalogowania)!
Go to the top of the page
+Quote Post
itsme

Grupa: Zarząd

Cytat
jak zrobić taki skrypt, żeby można było ściagać pliki z serwera dopiero po zalogowaniu (login i hasło w bazie danych MySQL)?

It's_me odpowiedział:
wystraczy http://forum.php.pl/search.php wpisz tam *logowanie* poszukaj skryptu ktory bedzie umozliwal identyfikacje  

jak juz tego dokonasz wroc z pytaniem jak zrobic sciaganie plikow z serwera  
na czym temat zamykam gdyz jest strasznie monotonny  

hehe
myślisz,że o to mi chodziło?
źle to przeanalizowałeś!
chodziło mi o to, żeby dany plik można było ściągnąć dopiero po zalogowani (żeby nie dało go się ściągnąć nawet z odsyłacza bez zalogowania)!

nie hehaj tutaj tylko scisle okreslaj co chcesz "żeby nie dało go się ściągnąć nawet z odsyłacza bez zalogowania" tego wlasnie brakowalo - powiem wiecej z calego Twojego pytania wystarczylo napisac to co masz w nawiasie - dla Ciebie najmniej istotne dla innych sedno sprawy reszta haslo pass w mysql nie ma znaczenia - skoro juz potrafisz identyfikowac user-a.
Wracajac do zapytania: nigdy nie mialem takie problemu i szczerze mowiac jest juz pozno .... dobranoc :-) poczekaj do jutra moze ktos odpowie
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 22.08.2025 - 23:39