![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 2.05.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
witam. Poniezej jest skrypt ktory mi wyswietla dane z bazy w pętli, mam do was pytanie czy jest mozliwosc aby w przypadku znalezienia rekordu Status_umowy='storno' bedzie mi wyswietlalo ta komorke na inny kolor albo caly wiersz w ktorym bedzie bedzie wartosc 'storno' . Czy mozna to zrobic moze if-em?
Przepraszam za zalozenie 3 takich samych postow ale mialem problemy z netem i nie zauwazylem. Prosze adminów o usuniecie i wyrozumialosc. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Czy mozna to zrobic moze if-em? Jest to najlepsze rozwiązanie (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Łukasz |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 2.05.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Dzieki, a mógłbyś podać przyklad jak to ewentualnie zrobić czy na calej petli czy moze na jednym wierszu w petli
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do wyświetlania danych z tablicy mysql_fetch_array() użyj pętli while a nie for
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 04:35 |