![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Programista podejmie się pracy nad pisaniem skryptów internetowych oraz całych portali (stron) internetowych (bez grafiki). Potrafię PHP 4, MySQL, (x)HTML oraz CSS 2.0.
Miejsce pracy: Internet Wysokość wynagrodzenia do ustalenia. Preferuję umowę - zlecenie. E-Mail: quba101@gmail.com Ostatnio wykonane prace: - www.baltykwczasy.pl - www.sexylaski.pl - www.arturchamski.pl/fc/ - www.pilka.at Podejmuję się wszelakich prac. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bez urazy, ale PHP4 jest rozwijane TYLKO do końca roku, a co za tym idzie radziłbym się douczyć PHP5.
Do tego teksty w redakcji typu "idiota", "kretyn" na stronie pilka.at są żenujące i bardzo źle świadczą o Twoim podejściu do tworzenia stron. Do tego w złym dziale umieściłeś ogłoszenie - "Praca OFEROWANA". Ten post edytował sf 21.07.2007, 11:03:47 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
@sf:
Cytat Do tego teksty w redakcji typu "idiota", "kretyn" na stronie pilka.at są żenujące i bardzo źle świadczą o Twoim podejściu do tworzenia stron. To już nie należy do mnie, a więc proszę trzymać opinie dla siebie. Dalej.., umieściłem w dobrym dziale. Oferuję pracę. I kolejna sprawa. PHP 5 nie mam opanowanego dlatego narazie operuję przy pisaniu stron PHP 4. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 13:09 |