![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem z podmiana tresci za pomoca DEFINE, kod oto na dole, samo define wstawialem juz nad petla for i niestety dalej nie chce dzialac. Licze na uwagi bardziej zaawansowanych, oto kod.
mam do wstawienia 84 nazwy panstw z flagami obok i chcialem soie zwyczajnie troche ulatwic robote za pomoca DEFINE gdzie bede mogl zdefiniowac nazywy panstw a sam silnik bedzie na w/w petli i cholera dzialac nie chce :/ pozdrawiam Ten post edytował zeppastian 18.07.2007, 16:25:34 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 076 Pomógł: 62 Dołączył: 6.03.2005 Skąd: Wroc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bo stałą definiuje się tylko raz, więc umieszczając define w pętli popełniasz błąd
-------------------- The answer is out there, Neo. It's looking for you. And it will find you, if you want it to.
SERVER_SOFTWARE : Apache/2.2.4 (Win32) PHP/5.2.1 MySQL Client API version : 5.0.27 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 033 Pomógł: 125 Dołączył: 17.09.2005 Skąd: Żywiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
O to ci chodzi?
constant" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual -------------------- "Sumienie mam czyste, bo nieużywane."
|
|
|
![]()
|
|
agroah!
rzeczywiscie bralem pod uwage ten constant ale zniechecilem sie za pierwszym razem ;_) rzeczywiscie wszystkoi pieknie dziala, niestety zrobilem juz wszystko recznie ;_) mimo to dzieki Kicok, na przyszloscd na pewno sie przyda pozdr |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:02 |