![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 1 Dołączył: 30.06.2006 Skąd: okolice Warszawy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o ocenę layoutu. Jest to moja pierwsza praca i bardzo zależy mi na obiektywnej ocenie. Mile widziana konstruktywna krytyka.
oto aktualna wersja uwzględniające wasze opinie: Layout Layout2 Layout3 no i czwarty layout(inspirowany dziełem tom3k3) Layout4 Pozdrawiam Ten post edytował dzobert 2.08.2007, 20:19:30 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
wogóle do mnie nie trafia. ogromny header, ogromne menu. niebieski z czerwonym tak połaczony, że 'bije po oczach'. i dlaczego takie wielki litery?
-------------------- Tylko sprawdzone typy bukmacherskie na BetGen.pl
Potrzebujesz konta bankowego? Nie? Każdy potrzebuje. Porównaj konta i wybierz najlepsze dla siebie Zostań milionerem zaczynając od zbierania truskawek. Każdy może być bogaty - to nie mit. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rozumiem ze to sklep spozywczy, no ale tutaj logo wogole nie pasuje do tla i takie "blurowate" za bardzo
![]() menu to jest chyba dla niedowidzacych ![]() Mimo, ze logo nie pasuje do topa, to same te owoce mi sie podobaja w polaczeniu z gornym menu jakos te cztery asy trzeba by lepiej wkomponowac pozdrawiam -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 46 Pomógł: 1 Dołączył: 30.06.2006 Skąd: okolice Warszawy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki za rady. Postaram się coś zmienić.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem dlaczego, ale oczy mnie boją jak patrzę na ten design!
Wszystko jest takie duże. Ten czerwony, aaaa; wżyna mi się w oko! Coś w tle tekstu tak biało :/ Coś takie chude. Mało efektów i wo gule. ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Kildyt mógłbyś powiedzieć którą wersję miałeś na myśli, bo 1 jest zdecydowanie najmniej udana.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 20.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmniejsz top 3 razy to będzie coś widać, narazie muszę scrollować w dóóóóóóół. Top zajmuje 1/3 całego laya. Biorąc pod uwagę okienko aplikacji czyli pasek narzedzi, narzedzi nawigacyjnych, zakladek, pasek stanu, oraz belka z startem i trayem, TOP zajmuje ponad 50%
![]() Przynajmniej u mnie na rozdzielczości 1200x800. Obstawiam, że na większych rozdzielczościach też nie jest lepiej. BTW: pomiędzy 1 a 2 a 3 layem nie ma żadej róznicy prócz kosmetycznej zmiany koloru. Ten post edytował Kreton 5.07.2007, 21:02:55 |
|
|
![]()
|
|
Dzięki za radę, przy moim 1280x1024 nie zauważyłem tego.
P.S. Poprawiłem, powiedzcie czy jest dobrze. Przy okazji zmniejszania topu zauważyłem, że zawartość strony jest 14, a nie 12, to też zmieniłem. Dodatkowo jeszcze zmniejszyłem czcionkę w menu. Powiedzcie w teraz wymiary są dobre. Odświeżę trochę temat. Stworzyłem drugą wersję layoutu. Czekam na opinie która wam się bardziej podoba, bądź co można zmienić, żeby wyglądało lepiej. Pozdrawiam Ten post edytował dzobert 31.07.2007, 13:01:46 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakieś takie jakby nie próbujące udawać że pasują do siebie bloki na tej stronie. Nie odrzuca mnie szczególnie, ale na pewno też nie zachęca. Mam wrażenie że kolory nie pasują do siebie.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Poprawiłem te niby pasujące bloki. Zarazem zmieniłem trochę kolory. Co teraz o tym myślicie?
Nie mogę się zdecydować więc zrobiłem jeszcze jeden. Co o nim myślicie? Ten post edytował dzobert 31.07.2007, 17:11:11 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 89 Pomógł: 1 Dołączył: 25.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"Troszkę" duże.
|
|
|
![]()
|
|
Mógłbyś rozwinąć swoją myśl.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 01:49 |