![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 22.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej.
Jakiś czas temu uruchomiłem nowy serwis snajperski http://www.ustrzel.pl Początkowo rozważałem możliwość udostępnienia aplikacji na licencji otwartego kodu. Użytkownicy forum jednak podsunęli kilka argumentów przeciwko temu, w związku z czym zacząłem zastanawiać się nad inną drogą rozwoju i popularyzacji serwisu. I tu pytanie: Czy ktoś z was byłbym zainteresowany korzystanie z API snajpera ? Oczywiście API oferowałoby wszystko co jest dostępne standardowo w samym serwisie. Tj. - zlecenie / edycje strzału - monitoring na e-mail - alarmy SMS (darmowe bramki na loginach klientów + jedna płatna) - wkrótce powiadomienia GG & Jabber API zrobione zostałoby na protokole SOAP z WSDLem, tak by możliwe byłoby zrobienie dowolnej aplikacji choćby i desktopowej ![]() Będzie zainteresowanie na coś takiego? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 384 Pomógł: 6 Dołączył: 11.09.2004 Skąd: Grodzisk Mazowiecki Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Każdego rodzaju API mówimy zdecydowane TAK. To coś świetnego dla mnie.
Jednak czy w twoim przypadku jest zapotrzebowanie na to? Nie mam pojęcia. Założyłeś ten temat i myślę sobie teraz czy kiedyś sięgnął bym po twoje rozwiązanie. Chyba nie. Chociaż ... Można by wtedy pisząc sklep dla klienta zaoferować mu integrację z Allegro, następnie do tego dopisać możliwość ustawienia snajera ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 25.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zdecydowanie TAK.
-------------------- skocz.org - system skracania linków
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 04:24 |