![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 101 Pomógł: 1 Dołączył: 28.12.2003 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, proszę o oceny serwisu http://odpocznij.net
pod względem zarówno grafiki, jak i funkcjonalności, oraz jakości oskryptowania, z góry dzięki pozdrawiam Ten post edytował cyngiel 27.08.2007, 17:36:57 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 442 Pomógł: 0 Dołączył: 27.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dodałbyś zapamiętywanie wartości po wysłaniu formy po lewej?
Wygląd taki jakiś nijaki, a poza tym co to za krajobraz po lewej(jakoś mi nie pasuje)? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 28 Dołączył: 4.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona dość schludna i czysta, choć wizualnie nie zachwyca. Zdjęcie po prawej IMHO trochę blade i mało w nim życia.
Apropos funkcjonalności: Nie podoba mi się, że jak wybiorę sobie region, miejscowość i cenę, a potem kliknę szukaj, to muszę od nowa wybierać te dane nawet, jeśli chcę szukać w tym samym regionie za tę samą cenę, ale w innej miejscowości. Te dane można trzymać np. w sesji. W celu urozmaicenia strony można dodać np. lokalizacje na google maps ![]() Ten post edytował Speedy 3.07.2007, 13:32:59 -------------------- Sygnatura niezgodna z regulaminem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zdjecia moglyby sie zamykac po kliknieciu na nie
no iogolnie moze zrob na przemian kolory w ofertach ladniej bedzie wygladalo no i ten widok po prawej stronie naprawde jest do dupy nie pasuje kompletnie do calosci -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 101 Pomógł: 1 Dołączył: 28.12.2003 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
szczerze mówiąc to nie przychodzi mi do głowy, na co mógłbym podmienić tamto zdjęcie(żeby żywiej wyglądało), raczej inne lepsze zdjęcie, czy może jakaś grafika by tam pasowała??
ogólnie jeszcze co byście mogli polecić na rozreklamowanie serwisu, obecnie mam średnio 30-40 wizyt dziennie, z czego zdecydowana większość z google pozdrawiam -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 800 Pomógł: 0 Dołączył: 26.11.2005 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zdjęcie wg mnie jak najbardziej pasuje. Odpręża
![]() -------------------- Jah Music Is On My Mind !
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
popupy ze zdjeciami powinne zmieniac rozmiar w zaleznosci od grafiki, bo w nie ktorych przypadkach, zdjecie jest ucinane (ew. na stale scroll by ulatwil sprawe)
-------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ocenić grafikę? Hmm, czy ja jestem ślepy, czy nie widzę grafiki, chyba, że przyjąć za to także tekst i linijki.
![]() Logo jakieś takie nijakie. Po co te linijki? Sam tekst? BLE :| Zdjęcie z prawej wciśnięte jest na siłę. Dalej mi się nie chce pisać. Zmienić design to coś napisze więcej. ![]() Ile interesujesz się tematyką webmasterską? Hmm, może kod jest dobry, ale po co będę patrzył? W dzisiejszych czasach pierwszy widzi się wygląd. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
no trochę czasu się już interesuję tym, ale grafika nie jest moją mocną stroną
![]() a może ktoś chciałby mi pomóc graficznie, tzn jakieś dobre rady, albo coś? ![]() a co do prostoty grafiki, prosta nie znaczy zła, spójrzcie na allegro.pl, google.com najprostsze i najlepsze ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wg. mnie to jest MPA (Made for Adsense).
Nie ma co oceniać. -------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]()
|
|
heheh adsense zainstalowałem jakieś 3 tyg. temu, stronka jest w sieci od 2 lat
![]() ogólnie, gdy tworzyłem tę stronkę to nie myślałem, o instalowaniu reklam, bo sam ich nie lubię. pozdro detektywie ![]() Ten post edytował cyngiel 9.07.2007, 14:48:48 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wiesz... jeżeli na stronie bardziej w oczy rzucają się reklamy niż treść to chyba coś jest tutaj nie tak, co nie?
pozdr Watsonie ![]() -------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy nie powinno być tak, że dostępne miejscowości, powinny należeć do wybranego wcześniej regionu?
Ten post edytował LBO 10.07.2007, 11:30:07 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2007 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
ten obrazek jest smutny
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Amatorka totalna. Nie warte uwagi.
-------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 697 Pomógł: 47 Dołączył: 19.12.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@haponiuk: popieram, strasznie smutny. Przydaliby się uśmiechnięci, pięknie opaleni ludzie
![]() Ogólnie nie podoba mi sie. Niby przejrzyste i czytelne ale ochydnie brzydkie. Grafika słaba, kod jakis dziwny... -------------------- Warsztat: Kubuntu, PhpStorm, Opera
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 167 Pomógł: 1 Dołączył: 22.08.2006 Skąd: universe Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz problem z sql'em przy dodawaniu opinii.
Duplicate entry '0' for key 1 -------------------- Potrzebujesz dodać darmowe ogłoszenia ?, w takim razie musisz odwiedzić to miejsce !
Presell - tutaj dodasz swoj artykul za darmo ! Presell Page dla wszystkich bez limitów i utrudnień Masz firme ? Ta baza firm jest dla Ciebie i Twoich znajomych są też śmieszne filmiki |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:09 |