![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 0 Dołączył: 17.11.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam funkcję która pokazuje lub ukrywa fragment kodu w zależności co zostanie wybrane. Fragment poniżej.
tutaj wywołuje funkcję za pomocą onclick która pokazuję wybrany element. Jednak ten fragment dział tylko wtedy kiedy klikniemy, czyli zaznaczymy. A ja chcę żeby po odznaczeniu checkboxa element się chował czyli była użyta funkcja hide(element = 'limity').
Jak można rozwiąazać ten problem? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 4.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mozesz zrobic tak:
i dodac te funkcje |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 0 Dołączył: 17.11.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam taki kod:
select:
Wszystko pokazuje się i ukrywa ale tylko w Firefoxie, a co trzeba zrobić żeby działało też w IE. Z góry dziękuję za pomoc. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
dla option nie przypisuje sie zadnych zdarzen. zdarzenia nalezy przypisywać dla select.
Poszukaj w tym dziale topicu, bo juz to wyjasnialem edit: Temat: Jak to obejsc |
|
|
![]()
|
|
Dzięki za pomoc
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 10:26 |