![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 8.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Przepraszam jeśli napisałem w nie odpowiednim miejscu. Drodzy koledzy i koleżanki kieruje do was jako specjalistów z dziedziny php pytanie, w jaki sposób można zrobić auto instalacje aplikacji php na serwerku z poziomu www ? chodzi mi np. automatyczne wgrywanie fora phpbb czy php-fusion coś na podobieństwo darmowych for www.xad.pl Czy do tego potrzebny jest jakiś skrypt ? oprogramowanie ? Z góry dziękuje za poświęcony mi czas i wyrozumiałość dla mojej nie wiedzy ( zanim zapytałem przeszukałem wuja google ale nic mi nie podpowiedział ) Pozdrawiam Obiluk |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o zapoznanie się z tematem: Temat: Tematyka i zasady panujące na forum Przedszkole a następnie o PW z poprawnym tematem.
Do tego czasu zamknięte. Otwieram. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 8.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przepraszam ze pisze ale temat na 6 stronie nie ma szans na odpowiedz.
Troche poszperałem w necie i znalazłem cos o nazwie NBS_Multi-Forums_phpBB_ ale nie wiem czy to to może jestem w błedzie, instalowałem to ale mam problemy z instalacją , same błędy.. ![]() Dzięki za pomoc. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 15:44 |