![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 0 Dołączył: 17.07.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich. Mam problem bo nie potrafie zrobic logowania na strone. Chce utworzyc mozliwosc dodawania nowych urzytkownikow itd. Taki mini serwis z mozliwoscia personalizowania danych. Niestety nie wiem jak zrobic porzadne logowanie, a raczej nie wiem jak je zawzec w sesji. Czy bylby ktos tak mily i napisalby mi jak ma wygladac przykladowy kod ktory bedzie rejestrowal login w sesji. Mam nadzieje, ze wiecie oco mi chodzi. Z gory dzieki za pomoc.
Pozdrawiam... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
podstawy php:
- jak zapisac zmienna w sesji - sesje - reszta - stuktury kontrolne - temat powtarzal sie wielokrotnie - szukaj |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2003 Skąd: Long Island, NY USA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
masz Dreamweaver MX?
wystarczy nacisnąć 3 przyciski i wszysko będzie zrobione za ciebie jeśli nie - moge zamieścic kopie plików dla ciebie tutaj |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 227 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2003 Skąd: rykowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jakie 3 guziki (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2003 Skąd: Long Island, NY USA Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nacisnij
Server Behaviors >> User Authentication >> (i wybierz co chcesz zrobic na login) zobacz screenshoot: (IMG:http://www.polvip.net/forum/images/DW_login_setup.gif) tak jak mowilem 3 ruchy |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 227 Pomógł: 0 Dołączył: 13.06.2003 Skąd: rykowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzieki
|
|
|
![]()
|
|
jedne problem, nuie mam tylu opcji tam, konczy sie na dynamic form elements
|
|
|
![]()
|
|
masz DW MX czy MX 2004?
W DW MX potrzebujesz extention. Jesli nie masz to przesle ci je w Poniedzialek jak bede w pracy bo mam to tam. |
|
|
![]()
|
|
ok, super (MX), w jaki sposob mit o wyslesz ?
|
|
|
![]()
|
|
umieszcze go jutro w polvip forum w Dreamweaver MX sekcji
zajrzyj po 6pm |
|
|
![]()
|
|
juz tam jest
Pracuje wlasnie nad wersja polska |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 764 Pomógł: 3 Dołączył: 30.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 16:42 |