![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
mialem swojego czasu krasnala, zrobilem kopie calego folderu ze wszystkim co bylo w srodku ![]() czy jest mozliwosc pobrania danych z bazy MySQL? niechce instalowac od nowa krasnala, a potrzebne mi kilka starych tabel ktore tam mialem nie znam sie na tym dobrze, moze jest jakis program ktory potrafi te dane odczytac? -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 165 Pomógł: 9 Dołączył: 9.04.2002 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Usługa mysql musi być uruchomina i poprzez program MySQL Query Browser połączysz się z bazą. Na stronach mysql są też inne narzędzia, fajny pakiet Administrator Tools czy jakoś tak - znajdziesz
![]() Łukasz -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no ale wlasnie mi chodzi o cos, co odczyta mi baze bez uruchomionej uslugi mySQL
-------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 3 Dołączył: 15.01.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Masz pliki .frm oraz idbdata? jest tak to zajrzyj tutaj http://dev.mysql.com/doc/refman/5.0/en/innodb-backup.html
|
|
|
![]()
|
|
no mam wszystkie pliki bazy
ale to co podales... Cytat To be able to recover your InnoDB database to the present from the binary backup just described, you have to run your MySQL server with binary logging turned on wymaga wlaczonego MySQLa z tego co zrozumialem ![]() -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 10:28 |