![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak znaleźć te same daty w kolumnie ?
pzdr |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 10 Dołączył: 8.11.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie jestem pewien, o co dokładnie to chodzi. Jeżeli chcesz znaleźć powtarzające się daty to tak:
-------------------- --------------------------------------------------------------------------------
weblog.axent.pl -------------------------------------------------------------------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm chodzi mi dokładnie o to aby wyświetlić imiona osób gdzie data urodzenia jest identyczna. Tutaj mi zlicza ile jest takich osób, a ja chcialbym wyswietlić imiona ich.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 254 Pomógł: 10 Dołączył: 8.11.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapytanie, które podałem wcześniej wybiera wszystkie daty, które występują w tabeli co najmniej dwa razy.
Mając te daty po prostu dołączasz imiona osób:
lub tak (w MySQL):
Ten post edytował prond 9.05.2007, 14:27:03 -------------------- --------------------------------------------------------------------------------
weblog.axent.pl -------------------------------------------------------------------------------- |
|
|
![]()
|
|
Zapytanie, które podałem wcześniej wybiera wszystkie daty, które występują w tabeli co najmniej dwa razy. Mając te daty po prostu dołączasz imiona osób:
Niestety zapytanie to nie działa jak należy, bo wyświetla WSZYSTKIE imiona a obok nich daty. A chodzi o to aby wyświetlić tylko te imiona gdzie data jest identyczna. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:53 |