![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam przykładową stronę xyz.pl i chcę jej określony fragment wczytać do zmiennej. Nie znam numeru linii, wiem jednak, że tekst, który chcę wczytać znajduje się pomiędzy znanymi mi stringami. Jak to zrobić?
Ten post edytował tomaszq 8.05.2007, 15:24:22 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 7.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
file_get_contents + wyrażenia regularne, było wiele razy ; )
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moze jakis prosty przykladzik?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moze jakis prosty przykladzik? ![]() Wpisz sobie w wyszukiwarce "file_get_contents preg_match_all", albo zobacz przykłady w manualu! Tak trudno jest poszukać? Nie będziemy Ci specjalnie pisać przykładów, jak takie tematy pojawiają się średnio 2 razy dziennie na forum. file_get_contents" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual, preg_match_all" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual Pozdrawiam. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
dzięki za preg_match_all, poradzilem sobie jakoś
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 402 Pomógł: 0 Dołączył: 20.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
opisz co dokladnie chesz zrobic. bo cos mi mowi ze potrzebowalbys CURLa ale glowy sobie uciac nie dam.
wciagasz stronke, przetwarzasz formularze i slesz dalej? tak zeby stronka myslala ze to przegladarka robi? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
strona, którą chcę przeszukać zostaje wygenerowana tyko jeżeli zostały przekazane dane metoda post
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
strona, którą chcę przeszukać zostaje wygenerowana tyko jeżeli zostały przekazane dane metoda post Jak kolega wyżej napisał skorzystaj z cURL. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
jak dziala ten cURL?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 076 Pomógł: 62 Dołączył: 6.03.2005 Skąd: Wroc Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ano działa tak
-------------------- The answer is out there, Neo. It's looking for you. And it will find you, if you want it to.
SERVER_SOFTWARE : Apache/2.2.4 (Win32) PHP/5.2.1 MySQL Client API version : 5.0.27 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:25 |