![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 10.10.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam zrobić minisklep (4 kategorie po 6 produktów) a serwerek jest wyposażony tylko w php3
![]() Pozdrawiam, Alek. -------------------- Nie ma jutra bez komputra.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 2 Dołączył: 4.03.2003 Skąd: C:/Windows/Temp Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak 4 kategorie i 6 produktów to po co odrazu skrypt??
przeciez sam html wystarczy ![]() chyba ze te produkty sie beda zmieniac -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poza tym radziłbym zmienić serwer..... php3.... hmmm....
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 10.10.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat przeciez sam html wystarczy
o tym co zleceniodawcy wystarczy to nie ja decyduje, mogę tylko podpowiedzieć jakie są możliwości i się podjąć..... albo i nie :wink: Swoją drogą 4x6 to jest nadal 24 czy się coś zmieniło ? ![]() -------------------- Nie ma jutra bez komputra.
|
|
|
![]()
|
|
Cytat Poza tym radziłbym zmienić serwer..... php3.... hmmm....
A namawiam, namawiam do zmiany serwera... na dłuższą metę sklep pod php3 to nie na moje wyobrażenie, ale ma być sklep, bo to na czasie ![]() Pozdrawiam -------------------- Nie ma jutra bez komputra.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 15:01 |