![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kupiłem sobie nagrywarkę i mam problemy...
1) Do nagrywarki wsadzam czystą płytę, a do CD-ROOM program, który chcę skopiować. 2) Włączam Nero Express 3) Klikam na "Kopiuj całą płytkę" 4) Jako napęd źródłowy ustawiam CD-ROOM, a jako napęd docelowy IMAGE RECORDER poczym klikam na ZAPIS 5) Skopiowało się - uruchamiam płytę, a ona dalej pusta ! n00b ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pewnie masz płyty do d.., też tak miałem - lekarstwo: nie kupować płyt za mniej niż 1,50 zl.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmm... ja nie kupilem prawie nigdy plyty za wiecej niz 1.50 i mam takie juz od lat i dzialaja...
Sprobuj nagrac innym programem i zobacz czy tez tak bedzie. |
|
|
![]()
|
|
![]() Vice-Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 395 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zadaj to pytanie na forum które jest do tego stworzone ==>>>> http://forum.cdrinfo.pl
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 554 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2002 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jezusku czy naprawde nikt nie zauwazyl ze on nagrywa nie plyty tylko obrazy na twardzielu
![]() zmien Image Recorder na nazwe swojej nagrywarki i bedzie git ![]() -------------------- "Real children don't go hoppity-skip unless they are on drugs."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A nie wiem ja tam z Nero Express nigdy nie korzystalem
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 554 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2002 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat a jako napęd docelowy IMAGE RECORDER poczym klikam na ZAPIS
a slyszales o takiej firmie produkujacej nagrywarki ![]() -------------------- "Real children don't go hoppity-skip unless they are on drugs."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Vice-Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 395 Pomógł: 0 Dołączył: 7.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat jezusku czy naprawde nikt nie zauwazyl ze on nagrywa nie plyty tylko obrazy na twardzielu :lol:
zmien Image Recorder na nazwe swojej nagrywarki i bedzie git ![]() Po kilku godzinach patrzenia na wzory chemiczne nie da się wszystkiego innego w szybki sposób załapać. Ale masz racje IMAGE RECORDER to przecież zgrywanie image'y na dysk ... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 30 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak wybieram z listy napęd docelowy to mam tylko do wyboru:
Lite On (czyli zwykly cdroom) i IMAGE RECORDER. A jeżeli dobrze rozumuje to powinienem ustawic TEAC czyli nagrywarke... a jej na liście nie ma!!! Co zrobić? |
|
|
![]()
|
|
Cytat Jak wybieram z listy napęd docelowy to mam tylko do wyboru:
Lite On (czyli zwykly cdroom) i IMAGE RECORDER. A jeżeli dobrze rozumuje to powinienem ustawic TEAC czyli nagrywarke... a jej na liście nie ma!!! Co zrobić? Człowieku to jest forum o php i jego zastosowaniach Zadaj to pytanie na forum które jest do tego stworzone ==>>>> http://forum.cdrinfo.pl -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Człowieku, to jest forum Hydepark
![]() |
|
|
![]()
|
|
Hydepark Hydeparkiem, ale jak myslisz gdzie szybciej uzyskalbys trafna odpowiedz?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Albo brakuje Ci jakiegoś patcha, albo masz niepełną wersję...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 0 Dołączył: 5.10.2003 Skąd: Londyn / UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak juz naprawde chcesz tutaj odpowiedzi to zainstaluj sobie Alcohol 120% lub CD Clone i tam to sobie latwo skopiujesz plyte nawet z najnowszymi zabezpieczeniami.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2003 Skąd: Babimost City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
IMAGE RECORDER TO nie jest nagranie na plyte tylko stworzenie obrazu plyty na dysku !!! Jeżeli nie mozesz wybrac nagrywarki to byc moze masz ja zle podlaczona, program masz piracki. Dokladni nie wiem spytaj na tym forum co podawali.
|
|
|
![]()
|
|
skąd można ściągnąć CD Clone?
Nero mam pełną wersję, dostałem ją wraz z kupnem nagrywary |
|
|
![]()
|
|
brak mi słów ...
![]() Czy wszystko musi być podane na stół. A może jeszcze za Ciebie zainstalować go nagrać płytę i włożyć w pudełko?? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2003 Skąd: Babimost City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 09:09 |