![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 22.12.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam do sprzedania autorski skrypt Strony z systemem cms, oraz se sklepem.
podizal userow na grupy - zwykly i hurtownik kilka opcjia platniosci mozliwosc do 7 wersji jezykowych jest jeszcze ciut do dopracowania. podglad www.oriflame.nazwa.pl cena jaka by mnei satysfakcjonowalo to ok 700pln. zapraszam troy@sstgroup.pl |
|
|
![]()
|
|
Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 072 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
ja bym jeszcze polecał napisać to ogłoszenie po polsku bo nie bardzo mi idzie odczytanie "podizal" lub "mnei" bez głębszego zastanowienia (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 1 Dołączył: 23.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A to co? Za to ktoś ma dać siedem stów?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
... jest jeszcze ciut do dopracowania. ... No właśnie widać ... np to. 700 PLN to nie wyłożyłbym na to. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 10 Dołączył: 20.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To nawet nie wyglada na sklep tylko na jakaś galerie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 22.12.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
no nie dokończone.. nie dokończone..
pisałem dla jednego makaroniarza.. ale urwał kontakt w połowie pracy.. i nie kończyłem. Wiec wystawiłem.. moze ktośby sie zainteresował.. zmotywował mnie aby skończyć. A sklep jest.. lecz tylko dla zalogowanych. dobra za 400 stowki tak jak jest sprzedam. (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 38 Pomógł: 0 Dołączył: 17.05.2007 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 05:04 |