![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co tu robię źle? To przerobiony gotowiec nie znam się na PHP.
Chciałbym, żeby po wysłaniu otwierało nową stronę. W oryginale był $message w miejscu formularza.
Można ten kod wstawić do pliku z roszerzeniem html na zasadzie formularz w pliku z action="send.php" cała reszta w pliku send.php? Ten post edytował AdamAGP 18.04.2007, 13:01:02 -------------------- ![]() Fotografia i Obróbka zdjęć - retusz twarzy, obróbka zdjęć kolorwych i czarno-białych. aparaty i obiektywy. Techniki fotografii: Fotografia Makro, fotografia portretowa, fotografia nocna. Wyższa Szkoła Zarządzania i Administracji Inwestycje Biznes Forum Informacyjne |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 124 Pomógł: 16 Dołączył: 22.02.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten post edytował Neeke 18.04.2007, 12:50:44 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To się zrobiło przy wklejaniu kodu na forum
ja mam { header('location: adres); } -------------------- ![]() Fotografia i Obróbka zdjęć - retusz twarzy, obróbka zdjęć kolorwych i czarno-białych. aparaty i obiektywy. Techniki fotografii: Fotografia Makro, fotografia portretowa, fotografia nocna. Wyższa Szkoła Zarządzania i Administracji Inwestycje Biznes Forum Informacyjne |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 124 Pomógł: 16 Dołączył: 22.02.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
To znaczy co?
ma to wy walić?
Ja nie znam składni php -------------------- ![]() Fotografia i Obróbka zdjęć - retusz twarzy, obróbka zdjęć kolorwych i czarno-białych. aparaty i obiektywy. Techniki fotografii: Fotografia Makro, fotografia portretowa, fotografia nocna. Wyższa Szkoła Zarządzania i Administracji Inwestycje Biznes Forum Informacyjne |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
A jeszcze pytanie bo z tego co się dowiedziałem przed tym nie może być html, a cały ten skrypt jest wklejony w kod html. Może to jest problem?
-------------------- ![]() Fotografia i Obróbka zdjęć - retusz twarzy, obróbka zdjęć kolorwych i czarno-białych. aparaty i obiektywy. Techniki fotografii: Fotografia Makro, fotografia portretowa, fotografia nocna. Wyższa Szkoła Zarządzania i Administracji Inwestycje Biznes Forum Informacyjne |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W header podajesz tylko adres strony do której ma przenieść użytkownika, bez znaczników HTML.
Kod header('location: http://www.fotografia.kopernet.org/retusz.html');
|
|
|
![]()
|
|
Ja wiem, te znaczniki pojawiły się przy wklejaniu kodu na forum. Zmieniłem już to w pierwszym poście.
-------------------- ![]() Fotografia i Obróbka zdjęć - retusz twarzy, obróbka zdjęć kolorwych i czarno-białych. aparaty i obiektywy. Techniki fotografii: Fotografia Makro, fotografia portretowa, fotografia nocna. Wyższa Szkoła Zarządzania i Administracji Inwestycje Biznes Forum Informacyjne |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 09:44 |