![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 16.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki problem musze zrobic stronke w php i mysql-u w ktorej musi sie znalezc system newsów, forum, newsletter, upload plików, jakas ankieta itp i mam pytanie czy jest jakas ksiazka badz kurs pokazujacy od podstaw tworzenie jakiejs KONKRETNEJ witryny?PHP i mysql dopiero zaczynam...w htmlu sie orientuje...z gory dziekuje za pomoc....
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ksiazki - > http://forum.php.pl/index.php?showtopic=38070&st=0
Sugeruje jezeli ci sie spieszy to wykorzystac joomle, mambo etc. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 16.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na czasie mi zalezy ale bez przesady mam czas do czerwca ale zalezy mi na technice wykonania tej strony bo bede oceniany za to i dlatego twoja propozycja: " Sugeruje jezeli ci sie spieszy to wykorzystac joomle, mambo etc " miestety nie przejdzie :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamykam
Został podany wątek z książkami a ja podam link do wątku z kursami OTO ON ( mimo, że jest przypięty i łatwo go zauważyć ) Jeżeli będziesz miał jakieś problemy w pisaniu zapraszam na forum Przedszkole ... ale tym razem stosując się do Tematyki i zasad panujących na forum Przedszkole -------------------- 404
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 12:07 |