Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> [skrypt js] Czytnik ostatnich postów IPB, Opera users only
nospor
post 12.04.2007, 17:25:19
Post #1

Grupa: Moderatorzy

Hejka,
jako admin forum musze przegladac duzo topicow. Postanowilem sobie ulatwic zycie i napisalem skrypcik dla Opery, ktory po najechaniu na link tematu odczytuje mi posty z ostatniej strony tego tematu i wrzuca do diva na tej samej stronie.
Oto link do pobrania:
http://nospor.vis-maior.net/index.php?m=dw...3ca958626e8a35b
Jest to wstepna wersja i albo ja ulepsze, albo zarzuce projekt. Wszystko zalezec bedzie od waszych druzgocących opini winksmiley.jpg

ps: chyba nie musze zadnemu uzytkownikowi opery tlumaczyc jak ten skrypt podpiac?

--------------------

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista
"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Go to the top of the page
+Quote Post
strife
post 12.04.2007, 18:05:59
Post #2

Grupa: Przyjaciele php.pl

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Cytat(nospor @ 12.04.2007, 18:25:19 ) *
Hejka,
jako admin forum musze przegladac duzo topicow. Postanowilem sobie ulatwic zycie i napisalem skrypcik dla Opery, ktory po najechaniu na link tematu odczytuje mi posty z ostatniej strony tego tematu i wrzuca do diva na tej samej stronie.
Oto link do pobrania:
http://nospor.vis-maior.net/index.php?m=dw...3ca958626e8a35b
Jest to wstepna wersja i albo ja ulepsze, albo zarzuce projekt. Wszystko zalezec bedzie od waszych druzgocących opini winksmiley.jpg

Bardzo fajna modyfikacja. Dla mnie ten div, który powstaje po najechaniu jest trochę za mały, ale to nie problem sobie zmienić. Ogólnie wrażenia bardzo pozytywne i muszę powiedzieć, że przyda mi się to smile.gif Nie wiem co mógłbyś w tym zmienić, dla mnie jest wszystko cacy biggrin.gif

Cytat
ps: chyba nie musze zadnemu uzytkownikowi opery tlumaczyc jak ten skrypt podpiac?

nie winksmiley.jpg

--------------------
+Quote Post
nospor
post 12.04.2007, 18:08:59
Post #3

Cytat
Nie wiem co mógłbyś w tym zmienić
No na przyklad chce dorobic "Szybka odpowiedź" smile.gif
A zmienic chcialbym zrodla danych, by pobieralo sie jeszcze szybciej, ale niewiem czy znajde takowe.
Pozatym chce zrobic by bylo to w miare uniwersalne i dzialalo na wiekszosci IPB a nie tylko u nas winksmiley.jpg

--------------------

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista
"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

+Quote Post
skowron-line
post 12.04.2007, 18:14:39
Post #4

Grupa: Zarejestrowani

-----

Cytat(nospor @ 12.04.2007, 16:25:19 ) *

ja jestem uzytkownikiem FF 2.0 i poprosilbym o wytlumaczenie jak to podpiac w Operze bo bardzo chcialbym to przetestowac

--------------------
I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy.

QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam
http://www.phpbench.com/
+Quote Post
nospor
post 12.04.2007, 18:17:51
Post #5

@skowron-line i reszta nie operowcow:
wrzucasz skrypt do jakiegos katalogu. Klikasz prawym przyciskiem myszy na stronie forum. pojawia ci sie menu kontekstowe a w nim "Preferencje dla witryny". W zakladce "skrypty" na samym dole wybierasz katalog do ktorego wrzuciles moj skrypt i gotowe smile.gif
Acha, jeszcze tylko refresh strony winksmiley.jpg

--------------------

+Quote Post
devnul
post 12.04.2007, 18:24:33
Post #6

Grupa: Zarejestrowani

-----

fajna sprawa - może być przydatne

Ten post edytował devnul 12.04.2007, 18:25:40

--------------------
Profesjonaliści są przewidywalni...
strzeż się amatorów...
FL4SHB4CK - imprezy, galerie, lokale
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 20.06.2025 - 18:53