![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Koszalin/Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam !
Mam takie pytanie , co sądzicie o tym aby utworzyć na Skype'ie otwarty kanał dyskusyjny, o szeroko pojętym webdesignie, gdzie szybko możnaby było zasięgnąć opinii , czy poradzić sie ludzi związanych z tą tematyką. Moim zdaniem to byłaby całkiem ciekawa inicjatywa. Wypowiedzcie się. Pozdrawiam e1n -------------------- Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to robi.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest irc. Skypecast by tylko denerwował w tle.
Bad idea. -------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 237 Pomógł: 1 Dołączył: 8.02.2007 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Pomysł bez sensu,
Kiedyś na innym forum też takie coś założyłem i nic dobrego z tego nie wyszło ![]() -------------------- Jabber/E-Mail: dominiksokal[at]gmail.com | GG: #3795571
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 31 Dołączył: 13.11.2006 Skąd: się znamy? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zgadzam się. Skype i rozmowy głosowe są dobre gdy rozmawia się na konkretny temat czy ma się coś do uzgodnienia. Taki kanał po prostu jest bez sensu. Tak jak napisał seaquest "by tylko przeszkadzał w tle".
Pamiętam jak ze znajomym Niemcem rozmawiałem na skype na temat projektu gry mmo. W sumie ja próbowałem pisać coś w php, on męczył auth w c# i sobie nawzajem przeszkadzaliśmy po tym jak wszystko było uzgodnione. Skype + programowanie - konkretny pomysł na dyskusje = bad idea. -------------------- Goldenline: Łukasz Rodziewicz
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:11 |