![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 23 Dołączył: 3.06.2006 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem do rozwiązania na szybko :/
Mówiąc krótko: mam klasę adjAJAX od anakina... Wywołuje funkcją GET stronkę do DIV'a, w której mam zamieszczonego forma. Do tego forma mam assign, ale nie działa. Znalazłem jeden topic o czymś takim, pisało coś o elementach DOM etc... Idzie to jakoś "przeskoczyć"? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 6 Dołączył: 10.04.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
~Mokry.
Po kilku bojach udało mi się zrobić. a pomocą advAJAX pobieram trone (która zawiera formularz z obsługą adAJAX) i ładuje go do div'a. Funcje ma w pliku funkcje.js wywoływane head. W body mam na onload funkcje tocos. funkcje.js
plik t1.html No i tu mam problem i szukam rozwiązania. bo pod FF działa bez zarzutu, ale IE .... Nawet założyłem ostatnio posta na ten temat . (TU) Jakbyś umiał pomóc ... Edit ~07-03-2007 Znalazłem nową polską klasę AJAX'a. Jest nastawiona na razie głównie na "wygląd" ale i jest tam funkcja którą powyżej przedstawiłem i co najważniejsze działa w IE Klasa nazywa się mintAJAX Ten post edytował gebp 7.03.2007, 20:44:01 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.09.2025 - 21:56 |