![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 1 Dołączył: 18.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Pytanie jak w temacie, przypuszczalnie:
no i wywołuje
a chcę żeby było
(nie chodzi mi o samą zmienną test tylko o wszystkie tak użyte) -------------------- Darmowa wyszukiwarka MP3
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A używasz może adodb? czy się mylę ?
-------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 1 Dołączył: 18.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
i właśnie chodzi o to, że używam...ale chce napisać jego odchudzoną wersję tylko dla mysql i tylko z wybranymi funkcjami
-------------------- Darmowa wyszukiwarka MP3
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 8 Dołączył: 14.03.2004 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czy o to ci chodzi
http://phplens.com/lens/adodb/docs-adodb.htm#ex1 -------------------- I need TP for my bunghole!!!
Mój nowy przyjaciel - tytanowa płytka na stałe ------------------------------------------------------ AEGEE, kwiaciarnia rzeszów , notariusz rzeszów, zakład krawiecki rzeszów, paweł jakubowicz |
|
|
![]()
|
|
mniej więcej, tylko jak to wykonać bez użycia adodb
-------------------- Darmowa wyszukiwarka MP3
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 13:42 |