![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 600 Pomógł: 2 Dołączył: 1.09.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W jakis sposób przerobić styl, żeby znikneła ta przerwa....
Próbowałem na sto sposobów, ale nie moge tego zrobić... ![]() Tutaj jest kod. P.S. Próbowalem ustawiac parametry "padding" i "margin" na 0.. ale nie pomaga... Ten post edytował kukix 16.02.2007, 16:53:06 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 1 Dołączył: 12.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mała rada. Uporządkuj trochę kod. Zamknięty był tylko ostatni <li> z trzech. Rób wcięcia w HTMLu i naprawdę łatwiej coś znaleźć jak deklaracje CSS jest w kilku liniach.
Jedyne co musisz dodać to margin do <ul>.
całość:
Ten post edytował tomaszdurka 16.02.2007, 17:30:20 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 600 Pomógł: 2 Dołączył: 1.09.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzieki wielkie za pomoc..
Pomogło... Dziwne.. bo w sumie to było już coś takiego... na poczatku css... był parametr margin:0 Kod UL { PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 0px; BACKGROUND: url(vert.gif) #fff repeat-y; PADDING-BOTTOM: 0px; MARGIN-LEFT: 16px; PADDING-TOP: 0px; LIST-STYLE-TYPE: none; [b]marign: 0;[/b] <= TUTAJ } no nie wiem... ważne , że działa... dzieki jeszcze raz... Ten post edytował kukix 22.02.2007, 14:41:31 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 146 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2007 Ostrzeżenie: (60%) ![]() ![]() |
Nie ma czegoś takiego jak zero!
Zawsze musisz podać jednostkę -> margin: 0px; Inaczej wszystko zostanie pominięte. Pozatym o ile mi wiadomo wszystko powinno się pisać w CSS malymi literkami. Choć nie jestem do końca pewien czy to jest wymóg czy tylko zalecenie. Bo w XHTML jest to wymóg. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Osobiste wycieczki to na PW proszę, a nie na forum publicznym. Poza tym problem został rozwiązany, a ostatnie posty nic nowego do niego nie wnoszą.
Zamykam. --- chciałem tylko dodać, że całej tej walce, pominięty został fakt, że nie działało, bo tam wcale nie jest margin, a marign. Ot, i przyczyna ![]() ~siemakuba -- Ostatnie 2 posty zostały usunięte. Obydwa były niezwiązane z tematem! // seaquest -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 19:02 |