![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 0 Dołączył: 17.11.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam problem ze stroną. Mianowicie na localhoscie wszystko działa i jest ok, ale kiedy skrypty uruchamiam na serwerze IIS + php 4, + MySQL 5 wywala mi takie komunikaty:
Ten post edytował Domin 13.02.2007, 15:40:23 -------------------- Głupi wie wszystko, mądry uczy się całe życie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
dobierasz sie do indexow tablicy, ktorych nie ma. Czemu wczesniej nie wyswietlal tego bledu? Bo pewnie miales wylaczane wyswietlanie.
Jak sie pozbyc bledu? 1) Wylaczyc wyswietlanie (bardzo zly pomysl), 2) ustawic te indexy. jak? nie wiem. kod ktory "podales" bardzo duuuzo mowi ![]() proszę poprawić tytuł o znacznik zgodnie z zasadami forum Przedszkole: Temat: Tematyka i zasady panujace na forum Przedszkole -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 136 Pomógł: 0 Dołączył: 17.11.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na localhoście (Apache) wszystko działa, rekordy są dodawane i jest OK a na IIS nie.
To jest ten fragment kodu:
Jak widać wcześniej wszystko jest ok, tylko czemu nie działa... A może coś przeoczyłem i nie powinno działać?? a jak zrobić żeby mógł przesłać na IIS puste dane w nie których komórkach. -------------------- Głupi wie wszystko, mądry uczy się całe życie.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pozwole sobie użyć twojego wątku
Do czego służy escape_data ? bo manual wskazuje mi na http://php.net.pl/results.php?q=escape_dat...amp;p=wholesite A ja prawde powiedziawszy pierwszy raz to widzę. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 17:20 |