![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 8.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oto kawałek kodu:
Kod wypisuje na stronce trzy nazwy z największą ilością głosów które są pobierane z plików plik1.xh A ja chce żeby te trzy nazwy zapisać do pliku txt Kombinowałem na wszystkie strony bo wiem jak zapisywać dane do plików tekstowych, ale nie wiem jak sprawić żeby zamiast tekstu zapisać $key pod którą kryją się te nazwy Jak zrobie coś takiego:
to nic nie zapisuje |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 162 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2006 Skąd: 2322 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten kod jest troche zle napisany. jak bede mial czas to wrzuce cos tutaj. Narazie poszukaj czegos takiego w necie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 15 Pomógł: 0 Dołączył: 8.07.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki vip3r już straciłem nadzieje że ktoś mi pomoze
sam cały czas probuję coś z tym zrobic i na razie udało mi się tylko to ze zapisuje zmienna $key do pliku. niestety wartośc zapisanej zmiennej to zawsze ostatni element tablicy czyli w tym przypadku mydlo. A ja chcę zeby zapisywalo trzy pierwsze elementy |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 12:31 |