![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 6.12.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam taki kod:
i kolor tła nie działa w IE. Sprawdzałem pod Operą i Mozzilą i tam wszystko jest ok. Może ktoś pomóc? Pozdrawiam, Łukasz |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To dziwne bo wszystko wygląda ok.
Zrób z tego klasę css. Kod będzie czytelniejszy i łatwiej będziesz mógł robić zmiany. Kod .inp{ width:200px; height:18px; border:none; padding-top:2px; color:#a1a1a1; font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:9px; background-color:#454545
Lepiej to wygląda no nie ? ![]() -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 26.09.2006 Skąd: Wałbrzych Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Brakowało ";" na końcu. Teraz powinno działać. -------------------- Soulmates never die.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Atze, ten średnik nie ma znaczenia, bo potem nie ma żadnych definicji styli. Poza tym, jak pisałem kod jest w porządku i przeglądarka wyświetla inputa z szarym tłem.
-------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 6.12.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
na jakiej przegladarce? bo pod IE mi nie dziala
|
|
|
![]()
|
|
Specjalnie dla Ciebie screen z ie.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5aae1c7e516d8849.html -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
Kod input.inp { width:200px; height:18px; border:none; padding-top:2px; color:#a1a1a1; font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size:9px; background-color:#454545; } i
jak tak to mi nie dziala ![]() pole na chwile (jak strona sie ładuje) robi się szare, a póżniej zółte. nie rozumiem tego, bo mam jeszcze inne takie pola input i tam wszystko jest ok. Pozdrawiam, Łukasz |
|
|
![]()
|
|
Nie pamiętam jak się tego pozbyłem, ale to o czym mówisz związane jest chyba z autouzupełnianiem i ma związek tylko z Twoją przeglądarką. Trzeba to sobie jakoś wyłączyć, niestety nie pamiętam jak to było. Poszukaj na googlach.
Ale chodzi o to że inni będą widzieć Twoją stronę normalnie z szarymi inputami. -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
aha dzieki wielkie
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:26 |