![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 10.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ze względu na bardzo duże zużycie transferu postanowiłem napisać moją strone w oparciu o <div>
narazie jest to mało komunikatywne ale o co mi chodzi zaprezentuje na przykładzie: tak wygląda zawartość która się pokazuje:
tak wygląda menu:
i tak wygląda skrypt który zmienia stronke:
stwożyłem sobie formularz w jednej z podstron: i wszystko było by dobrze ale nie chce mi przesyłać danych metodą POST... i teraz pytanie jak to zrobić?? teoretycznie mugłbym dac to w iframe i dać action="" ale plik css zabiera mi sporo transferu i chciałem aby ładował się tylko przy pierwsym otwarciu strony a potem aby poprostu był w pamięci przeglądarki... pytanie więc jak to zrobić... z góry dziękuje za wszelką pomoc |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 17.12.2003 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a nie lepiej użyć cachowania?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 10.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może lepiej... tylko powiedz jak (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 22:33 |