![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Choccie zrobimy turniej Counter-Strike co?
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2003 Skąd: Lublin city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zagral bym w HL podstawowke
![]() -------------------- (none)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
Cytat Choccie zrobimy turniej Counter-Strike co?
![]() ![]() istnieje taka mozliwosc nawet pod adresem cs.php.pl :-) czyli serwer bedzie w newcomo.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Zagral bym w HL podstawowke
![]() Dokładnie!!! Żadne CSy i inne Quake, tylko czysty Half-Life! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Cytat Zagral bym w HL podstawowke
![]() Dokładnie!!! Żadne CSy i inne Quake, tylko czysty Half-Life! njet towarzyszu! only q3a :wink: -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
I znowu świeta wojna się zaczyna. :-P
Ja wolę Unreal Tournament. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 701 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2002 Skąd: Londyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hehe:P zrobimy turniej dla kilku gier
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2003 Skąd: Żory / K-ce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie zapomnijcie o elitarnym Tribes 2!
-------------------- Gadu-Gadu: 3909164
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat njet towarzyszu! only q3a :wink:
Podpisuję się obiema rencyma :wink: |
|
|
![]()
|
|
Cytat Podpisuję się obiema rencyma :wink:
Zaraz Ci te 'rence' utnę przy same d... :-D -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 660 Pomógł: 0 Dołączył: 28.08.2002 Skąd: Starachowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Cytat Podpisuję się obiema rencyma :wink:
Zaraz Ci te 'rence' utnę przy same d... :-D Ręce z daleka od moich rency ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Może najpierw byście napisali skrypty do statystyk itp? Zeby na stronie bylo widac z kogo sie smiac...
http://userfriendly.pl/2002/12/16.shtml -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
BzikOS ale jak bedziemy grali w cos to musisz miec takiego samego skina jak avatarka na php.pl
![]() -------------------- Yamaha YZF R1 |
|
|
![]()
|
|
Cytat BzikOS ale jak bedziemy grali w cos to musisz miec takiego samego skina jak avatarka na php.pl
![]() To nie jest avatar!! To jego fotka... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cytat To nie jest avatar!! To jego fotka...
Achh.. przejrzałes mnie :/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 79 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
BzikOS: naprawde masz trzecie oko na glowie i takie dwa kly?
![]() -------------------- Yamaha YZF R1 |
|
|
![]()
|
|
Cytat BzikOS: naprawde masz trzecie oko na glowie i takie dwa kly?
![]() I nawet taką pelerynkę 8) |
|
|
![]()
|
|
no, panowie - propnuje zakonczyc ten temat, chyba ze zaczniecie pisac na temat.
uwaga poszla na PW do moderatorow. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cytat uwaga poszla na PW do moderatorow.
Kapuś ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
Cytat uwaga poszla na PW do moderatorow.
Wassago - to jest hydepark, i dopuki ktoś nie łamie wyraźnie zasad panujących na forum to wolno mu mówić wszystko, i ile ma na to ochotę, i ktoś inny ma ochotę to czytać. Dzięki włąsnie takiemu podejściu forum to miewa czasem taki niepospolity klimat, wychodząc z założenia, że - cytując jakiegoś rapera: "każdy tu ma jazdę" ![]() -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
Spójrz choćby na ten temat - gdzie na jakim podforum można byłoby sobie tak napisać? :-)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 384 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2003 Skąd: Chorzow Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak wygrzebujecie dziwactwa, a ja (i podejrzewam adwol tez) wyzwalibysmy was na stare, dobre q2, tyle ze na naszym "podpaczowanym" serwerku
![]() |
|
|
![]()
|
|
Half-Life
Unreal Tournament Koniec dyskusji, temat zamknąć :-) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Wasago: chyba nie pamiętasz wątku o zlizywaniu szronu z lodowki... tam była jazda...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Tak wygrzebujecie dziwactwa, a ja (i podejrzewam adwol tez) wyzwalibysmy was na stare, dobre q2, tyle ze na naszym "podpaczowanym" serwerku
![]() Ooo ja sie na to pisze, powiedz gdzie i kiedy ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 384 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2003 Skąd: Chorzow Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zlap mnie na ircu, to mozemy sie dogadac
![]() |
|
|
![]()
|
|
A jacyś odważni do zmierzenia się ze mną w q3a?
![]() |
|
|
![]()
|
|
@scanner, DeyV wasze forum, wasze smieci, wasza baza :wink:
@BzikOS ![]() jak moge pisac to bede pisal ![]() Cytat A jacyś odważni do zmierzenia się ze mną w q3a?
![]() ja z chce! ile grasz?? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cytat ja z chce! ile grasz??
Ile gram?? Hmm ostatnio wcale ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Poznan Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Cytat Tak wygrzebujecie dziwactwa, a ja (i podejrzewam adwol tez) wyzwalibysmy was na stare, dobre q2, tyle ze na naszym "podpaczowanym" serwerku
![]() Ooo ja sie na to pisze, powiedz gdzie i kiedy ![]() Nooo to i ja chetnie dolacze ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
to przygotujemy go jakos dostepniej sieciowo i dam znac
![]() |
|
|
![]()
|
|
pora nocna
![]() ![]() -------------------- Yamaha YZF R1 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 23.07.2003 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z checia zagralbym w countera w godzinach nocnych, licze ze cosik z tego wyjdzie...
-------------------- ciemność!? widze ciemność?! ciemność widzę!!!
Oficjalna strona programu Copy Handler Tani Hosting: DmkProject.pl |
|
|
![]()
|
|
Chętni do popykania w Unreal Tournament (częsc pierwsza, nie badziewne 2003) lub Half-Life (podstawowa wersja) proszeni są o kontakt. Ale chetnych do pogrania sobie w te gierki cos mi sie wydaje znie ma.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat to przygotujemy go jakos dostepniej sieciowo i dam znac
![]() Jesli w srodku tygodnia to tylko poznym (nie dla mnie ![]() ![]() Tylko daj znac pare dni wczesniej. Cytat Ale chetnych do pogrania sobie w te gierki cos mi sie wydaje znie ma.
O ile w UT nie gram, bo mi sie nie podoba ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A może by tak po sieci gra dla ludzi lubiacych gimnastykę umysłową 8O AGE OF EMPIRES II , chociaż counter też może być. A może ktoś wie jak zrobić żeby counter bez halfa dziłał.
-------------------- CMG: CMG.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Wejherowo Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bez half-liffe'a nie pograsz, nie da rady :wink: Chociaż da się 'okroić' half-life, zostawiając tylko to, co potrzebne do grania w cs. Wtedy calosc zajmuje jakieś 690 MB. No ale wtedy żegnaj half-life i single player
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 223 Pomógł: 0 Dołączył: 13.01.2003 Skąd: 3rd ball of mud behind a big ball of burning gas Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
RTCW Enemy Territory.
-------------------- It's Time to Join the PLD Linux Generation!
<? while (!$success) { $try++; } ?> |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat A może by tak po sieci gra dla ludzi lubiacych gimnastykę umysłową 8O AGE OF EMPIRES II , chociaż counter też może być. A może ktoś wie jak zrobić żeby counter bez halfa dziłał.
Ja mam wersje kontera bez HL (zassalem instalke z neta... juz okrojona...) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 29 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2002 Skąd: Gliwice/Radomsko/Szczepocice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Chętni do popykania w Unreal Tournament (częsc pierwsza, nie badziewne 2003) lub Half-Life (podstawowa wersja) proszeni są o kontakt. Ale chetnych do pogrania sobie w te gierki cos mi sie wydaje znie ma.
Są, ale mają modemy... :cry: Osobiście polecam mod do ut: TacticalOps. Jest lepszy od CS (i już 99% forumowiczów mnie nie lubi ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2003 Skąd: Lublin city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A moze byl by ktos chetny na zagranie w nfs hp2 jutro jakos wieczorkiem??
-------------------- (none)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 21.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja moge w CS. Rozwalę was
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 23.07.2003 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja tez mam wersje okrojona czekam na date rozgrywki
![]() -------------------- ciemność!? widze ciemność?! ciemność widzę!!!
Oficjalna strona programu Copy Handler Tani Hosting: DmkProject.pl |
|
|
![]()
|
|
poszukiwania chetnego:
- q3a - 1v1 - dm17 - 20 f/l - zawsze od godz. 10.20 do 11.20 - dajcie znac na PW lub GG: 2170108 na jaki adres mam sie laczyc ![]() pozdrawiam -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 19:03 |