![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2003 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam.
Pilnie poszukuje skryptu do prowadzenia ligi typerow. Krotko mowiac polega to na obstawianiu wynikow meczow pilkarskich. Srypt powinien zawierac funkcje logowania, oraz dobrze by bylo gdyby wysylal maila z potwierdzeniem obstawionych wynikow. Moze ktos wie skad mozna sciagnac taki skrypt, lub potrafi go napisac. Z gory WIELKIE dzieki za pomoc |
|
|
|
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 196 Pomógł: 0 Dołączył: 29.04.2002 Skąd: jesteś? Ostrzeżenie: (0%)
|
ja potrafie (chyba) bo napisalem taki
-------------------- |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2003 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%)
|
Dzieki za p'odpowiedz, ale niestety nic tam nie znalazlem
Jesli jestes autorem takiego skryptu to moze bys mi go udostepnil bede baaardzo wdzieczny. Daj znac skad ewentualnie moge go pobrac. Albo chociaz do tej lopaty dorzuc jeszcze kilof |
|
|
|
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 196 Pomógł: 0 Dołączył: 29.04.2002 Skąd: jesteś? Ostrzeżenie: (0%)
|
dorzucilem kilof tam gdzie trzeba
-------------------- |
|
|
|
|
|
|
|
Dzieki
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 13.12.2003 Ostrzeżenie: (0%)
|
witam ja też coś podobnego szukam.
Pomożecie?? |
|
|
|
|
|
|
|
Zobacz ten
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 20.08.2025 - 01:52 |