![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Otoż za nic w swiecie nie chce mi odtworzyc wstawki. Caly czas dostaje blad "Wystapił błąd. Popraw kod wstawki." Sprawdzalem czy, rzeczywiscie nie ma gdzies bledu w samej wstawce, ale wszystko jest OK a mimo wszystko dostaje taki komunikat. Modul php mi chodzi poniewaz po wywolywaniu phpinfo.php wyswietla mi strone glowna php'a. Gdzie szukac przyczyny? Poniewaz nie tak dawno jeszcze chodzilo. pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 112 Pomógł: 20 Dołączył: 10.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przepraszam, czy ktokolwiek wie co to jest "wstawka"?
Skoro taki błąd wystąpił jak piszesz, to go popraw. Ja bym ci go chętnie poprawił, naprawdę, mam akurat wolne 7 minut. No, ale skoro nie pokazałeś kodu, to pewnie nie jest ważny. pozdr. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 34 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wstawka
Efekt na stronie: "Wystapił błąd. Popraw kod wstawki." pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 112 Pomógł: 20 Dołączył: 10.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamień w URLu wszystkie wystąpienia & na &.
pozdr. |
|
|
![]()
|
|
niestety nic nie pomoglo. Dalej to samo.
pozd |
|
|
![]()
|
|
Pisząc poprzedniego posta sprawdziłem podany przez ciebie URL po zamienieniu & na & i wszystko działało - wyświetlał się box z jakimiś danymi z bankowynet.pl. Nie wiem czemu nie działa to teraz - zajrzyj do dokumentacji - być może nie podajesz tam wszystkich potrzebnych parametrów? Z pewnością ampy musisz zamienić, czemu jednak po tej zmianie nie działa - nie wiem.
pozdr. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.09.2025 - 22:33 |