![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 221 Pomógł: 20 Dołączył: 4.05.2006 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zmienna $user i $pass jest pobierana z formularza Dane login i hasło są wpisywane prawidłowo. Jak wyświetlałem zmienną $logpassword w echo to wyświetla mi ją prawidłowo, zakodowaną ale mimo to wyskakuje błąd else że user i hasło są niepoprawne ![]() dlaczego? Ten post edytował Swirek 7.11.2006, 16:53:49 -------------------- Macho odpadacie ;) .
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 221 Pomógł: 20 Dołączył: 4.05.2006 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tzn.?
aha wyciągnąć zmienną za post teraz załapałem. musze z tym pokombinować niedziała... spróbowałem użyć też $user= $_GET['user']; ;] niedziała... usera już wybiera i hasło też. nie odczytuje mi zmiennej $logpassword aktualnie kod wygląda tak
i odrazu 2 problemik co jest nie tak w tej linijce
wyskakuje błąd Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/swirek/public_html/privweb/dodaj.php on line 26 :/ Ten post edytował Swirek 7.11.2006, 18:03:39 -------------------- Macho odpadacie ;) .
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale jesli to sa zmienne przesylane z formularza to musi byc $_POST chyba ze przypisales do krotkich wczesniej -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
mam zdefinowane przed w ten sposób
$nic=$_POST['nic']; $tre=$_POST['tre']; $ni i $tr są nazwami pól w formularzu logowanie również dalej nie działa :/ Ten post edytował Swirek 8.11.2006, 22:36:23 -------------------- Macho odpadacie ;) .
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 309 Pomógł: 0 Dołączył: 6.06.2006 Skąd: include('root/europe/ poland/szczecin.php'); Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat $nic=$_POST['nic']; $tre=$_POST['tre']; $ni i $tr są nazwami pól w formularzu logowanie również dalej nie działa :/ ni i tr nazywasz pola a dane odczytujesz z $_POST['nic']; $_POST['tre']; hmmm..... Jak na mój gust spróbuj z identycznymi nazwami pól i odczytu:) |
|
|
![]()
|
|
moze pokaz wiecej kodu to bedzie latwiej wychwycic blad a nie tak w ciemno
-------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
|
|
![]()
|
|
problem tutaj
Ten post edytował Swirek 9.11.2006, 23:31:55 -------------------- Macho odpadacie ;) .
|
|
|
![]()
|
|
brakuje cudzyslowia na koncu daj sobie echo $lg[password]; i zobacz co ci pokaze Ten post edytował skowron-line 9.11.2006, 22:16:58 -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
|
|
![]()
|
|
dalej wyskakuje błąd i odrazu już dziękuje za poprawke przy funkcji delete
![]() Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/swirek/public_html/privweb/plik.php on line 24 logowanie udało mi się rozwiązać ![]() ![]() Niestety błąd z shoutboxem dalej aktualny :/ dziwi mnie to że błąd wyskakuje dopiero przy tej lini skoro identyczne funkcje "query" są także wyżej w kodzie. Ten post edytował Swirek 10.11.2006, 00:36:34 -------------------- Macho odpadacie ;) .
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 1 Dołączył: 4.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A tak:
![]() Ten post edytował ujex 20.11.2006, 22:41:57 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 06:08 |