![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 126 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2003 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Poszukuję skryptu, który generowałby przypadkowe imie i nazwisko (najlepiej polskie lub polsko-brzmiące). Czy wie ktoś skąd mogę taki wytrzasnąć bo google mi nie sprzyja i na nic nie moge wpaść :?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 0 Dołączył: 17.10.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skorzystaj z jakiejs bazy i na jej podstawie generuj nowe. Np. z listy wildsteina
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 126 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2003 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Może ktoś ma gotową taką bazę? Bo nie chce mi się przekopiowywać nazwisk ze stron..przecież ich jest naprawdę dużo
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 0 Dołączył: 17.10.2006 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ktos napewno ma, ale czy na tym forum... poszukaj jakiejs witryny gdzie sa dobrze i latwo dostepne a pozniej za pomoca wyrazen reguralnych wyciagnij je szybko - napisanie aplikacji ok. 20-3min + kopiowanie ok godziny (np. z crona) i masz baze kilkuset tysiecy nazwisk
baze radze robic na localhost - wtedy unikniesz nadmiernego obciazenia serwera |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 18:40 |