![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 8.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak zrobic, zeby po wykonanym skrypcie otworzyc dana strone chodzi mi o cos takiego jak po wyslanie formularza otworzyc strone podziekowalna a nie tylko sam napis podziekowalny
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 315 Pomógł: 1 Dołączył: 6.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chcesz żeby wyskoczyło nowe okienko(twz. popUp), a w nim dziękuje itd.? Jeśli tak to zapewne window.open JS.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 8.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie chodzi mi zeby otworzyl w tm samym oknie strone z poda adres np www.onet.pl
tak jak efekt po kliknieciu w link <a href="http://www.onet.pl">Onet.pl</a> Ten post edytował bacanski 8.09.2006, 19:39:09 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 315 Pomógł: 1 Dołączył: 6.08.2003 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A przecież formularz prowadzi przeważnie do jakiejś strony w której sprawdzamy poprawnośc danych. Nie możesz tam umieścic podziękowań jeśli sprawdzenie danych się udało?
Jeśli nie to na tej stronie na którą przechodzi formularz zrób
|
|
|
![]()
|
|
i jak zrobic, zeby zamiast otworzyl mi strone www.onet.pl? |
|
|
![]()
|
|
No poszukaj o funkcji header tak jak Ci napisałem, wszytsko jest na bank w manualu. Musisz użyć tej funkcji zanim jakikolwiek znak wyślesz do przeglądarki, ale jeśli musisz coś wysłać to zastosuj się do pkt. 6 Temat: Najczestsze bledy
|
|
|
![]()
|
|
wielkie dzieki juz wszystko dziala... (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 03:53 |