Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

Reply to this topicStart new topic
> Systemy Szablonów - opustoszałe ?
Lee

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Subforum "Sytemy Szablonów" jest całkowicie opustoszałe i jak jakis temat o Smartach etc. zostanie przeniesiony z przedszkola do tego subforum to nie można liczyć na odpowiedź. Myślę, że tych prostszych tematów dotyczących systemów templatów nie ma co przenosić z przedszkola do systemów szablonów ponieważ zostają one bez odpowiedzi

to tylko taka moja uwaga winksmiley.jpg

Ten post edytował Lee 25.08.2006, 17:44:11

--------------------
Nie pomagam w sprawach php na GG i PW od tego jest forum!
Go to the top of the page
+Quote Post
kicaj

-----

W ogole te subforum trzebaby usunac, jest zbedne, jest tylko zaledwie kilka duzych projektow jak Smarty, OPT, a reszta to drobne skrypty, wiec sensu w tym nie widze:)

--------------------
PHP Developer

"Nadmiar wiedzy jest równie szkodliwy jak jej brak" Émile Zola
+Quote Post
nospor

Grupa: Moderatorzy

No nie będe dawal na przedszkole topicu z systemem szablonow, bo to czasem nie ten poziom.
Na php tez nie, no bo to z reguly chodzi o kod smarty, wiec w zasadzie nijak do php.
Kto sie zna na szablonach, to zaglada na to forum, kto nie, to nie zaglada. I dlatego rzadko tam padają "duuuze dyskusje".
Ale lepiej by wszystko bylo tam gdzie trzeba, latwiej sie polapac i wiadomo gdzie czego szukac.

Ja osobiscie ja moge to staram sie odpowiedzieć.

--------------------

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista
"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

+Quote Post
Lee

-----

No ale w tym temacie Jojo udzielił mi odpowiedzi, której nie rozumiem do końca i podejżewam, że tej odpowiedzi nie uzyskam, a w przedszkolu problem byłby (chyba) rozwiązany bo to nie jest aż tak mocno ze smarty związane aczkolwiek jest i dlatego tam, a nie gdzie indziej poprosiłem o pomoc

Ten post edytował Lee 26.08.2006, 18:28:21

--------------------
Nie pomagam w sprawach php na GG i PW od tego jest forum!
+Quote Post
nospor

Grupa: Moderatorzy

Jesli pomimo tego, iz korzystasz ze smarty, problem lezy po stronie php, to wal na php tudziez na przedszkole.
Jesli problemem jest złe budowanie tablicy, no to problem jest po stronie php i smartym glowy nam nie zawracaj winksmiley.jpg

ps: zawsze mozesz wyslac raport z prośbą o przeniesienie topicu smile.gif

--------------------

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista
"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 21.08.2025 - 14:02