![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 311 Pomógł: 1 Dołączył: 27.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam dosyć rozbudowany skrypt do wysyłania mail'a. Pilnuje aby wszystkie textarea były poprawnie wypełnione.
tym kodem pojawia mi się w tym skrypcie fotka. po wykonaniu skryptu , który wysyła mail w przypadku gdy jest jakis textare pusty, otwiera się stronka ponownie z info czego brakuje, ale wywala mi z "pamięci" zmienną $plik a co za tym idzie gubi ścieżkę do pliku z fotką i fotka się nie wyświetla. Czy można jakoś przywrócić zmienną lub zrobić aby skrypt po wysłaniu maila wpisywał w zmienną $plik spowrotem adres ścieżki do fotki? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
W php nie ma możliwości podtrzymania procesu, wiec musiszsie posiłkowac GET, POST, COOKIE lub SESSION
Jeśli ręcznie nie zapametasz tej ścieżki (lub jej nie prześlesz), to nie możesz odtworzyć tej zmiennej. Spróbuj prze GEt lub SESSION - będzie najprościej. Pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 311 Pomógł: 1 Dołączył: 27.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale jak użyc get lub seassion? (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
No przecież używasz w skrypcie...
Tak samo. Musisz przekazac do noweh strony dane. jesli to ta sama strona, to tak samo. Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 17:11 |