![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 1.09.2002 Skąd: Kluczbork Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
poniważ interesuje mnie temat uwierzytelninia adresu email zacząłem szukać na forum informacji o skrypcie do wysyłania maili. Wybór padł na PHPmaila. Ściągnąłem skrypt 7.13 i zaczałem sie nim bawić. Niestety napotkałem na problem związany z nieobsługiwaniem adresów z domen pl np. wp.pl czy onet.pl. po wpisaniu adresu skrzynki jaka mam na serwerze spvn.com mail poszedl. Próbowałem się przebić przez skrypt w celu odnalezienia przyczyny - jednak o ile odnalazłem funkcję to jednak nie wiele mi to mówi. Czy ktoś się z tym spotkał i wie co nalezy załączyc/przełączyć lub wyłączyć? poniżej "starter":
oraz fragment pliku class.phpmailer.php który powoduje wyłapanie "błędu"
Za podpowiedzi z góry dziękuję. Czy ewentualny wpływ może mieć to że wysyłam i odbieram maila z serwera SPVN.com? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 311 Pomógł: 7 Dołączył: 2.08.2006 Skąd: Bystrzyca Kłodzka/Nysa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ja przetestowałem skrypt i działa. Sprawdź pod WP
Spróbuje Ci pomóc. 1. Wywal z katalogu phpmailera i jeszcze raz rozpakuj pliki archiwum do katalogu. 2. Utwórz plik w tym samym katalogu gdzie znajduje się class.phpmailer.php np. o nazwie test.php Wsadź poniższy kod i zastąp potrzebne dane do wysłania (komentarze pomogą Ci)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 10:29 |