![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam problem z poprawnym dzialaniem funkcji mail() w formularzu wysylania maili. Ma postawiony serwer apache + mysql +php +mod_ssl. W pliku php.ini ustawilem scieżke do sendmaila a moj formularz wyglada następujaco:
Wywala mi błąd, funkcja mial zwraca false i wyrzuca mi ze nie wysle maila. Prosze o jakas pomoc... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 475 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Daj samo mail i pokaż jaki błąd wywala.. i włącz raportowanie błędów (error_reporting" title="Zobacz w manualu php" target="_manual)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Daj samo mail i pokaż jaki błąd wywala.. i włącz raportowanie błędów (error_reporting" title="Zobacz w manualu php" target="_manual) jezeli chodzi o error_reporting w php.ini to: error_reporting = E_ALL & ~E_NOTICE display_errors = On log_errors = Off track_errors = Off i mail nie wyrzuca zadnych bledow ![]() sendmail jest ladowany przy starcie slacka ze skryptu /etc/rc.d/rc.M # Start the sendmail daemon: if [ -x /etc/rc.d/rc.sendmail ]; then . /etc/rc.d/rc.sendmail start fi sprobowalem tez w php.ini zrobic: sendmail_path = /usr/sbin/sendmail -t -i i teraz po odpaleniu skryptu nie wyswietla sie juz strona z napisem Bład!!! Zamówienie nie zostało wysłane ![]() tylko Dziekuję za złozenie zamówienia ![]() ale to nic nie daje w efekcie bo maile i tak nie dochodza Ten post edytował krabu 1.08.2006, 18:21:41 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:02 |